O Nama

Studio “One” otvoren je u Splitu 2009. godine u jednoj od najljepših i najvećih dvorana u Splitu za jogu i pilates.  Jedan smo od “najstarijih” otvorenih Studija joge u Splitu. 

U samom početku 2009. godine otvorene su samo dvije grupe joge, a vježbalo se dva puta tjedno sa Damirom. Polaznicima se jako vidio rad, tražila su se mjesta više u grupama, tražilo se više vježbanja tjedno, pokazao se veliki interes i za otvaranjem drugih grupa te za otvaranjem grupa pilatesa. Kroz godine smo rasli zajedno i polako. Studio One team se iz godine u godinu povećavao.

Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosom sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja i danas 2017. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i puno šire. Izrasli smo i u edukacijski centar u kojem imamo i školu za joga učitelje. U Studiju danas održavamo redovite i sve vrste masaža i razne naturopatske programe (bachovu cvjetnu terapiju, iridologiju itd).

Svi naši instruktori su educirani sa diplomama potrebnih škola i fakulteta za vođenje grupa.

Dvorana “Studija One” je prije otvaranja Studija bila velika konferencijska sala, na prvom katu stambene zgrade, osvjetljena, mirna i sa puna svjetla. Cijelom južnom stranom dvorane protežu se balkoni i tijekom vježbanja kad se otvore prozori i balkonska vrata dvorana ima puno svježeg zraka. Studio je kroz godine sa puno ljubavi pretvoren u malu oazu i raj za vježbanje.

Danas svaki dan u Studiju imamo 3-4 različite grupe. Možete svakodnevno prakticirati cjelovitu, izvornu i autentičnu jogu te Vinyasa jogu. Također možete vježbati klasični pilates uz stručne i iskusne instruktorice. Upisom u naš Studio možete dolazite na sve programe koji su u programu Studija (joga i pilates).

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo podijeliti s vama našu ljubav prema vježbanju, ljubav prema jogi i pilatesu te prekrasnu dvoranu za vježbanje. S veseljem vas očekujemo u Studiju One u Splitu na adresi Gradišćanskih Hrvata 16!

Studio One team