Joga – UPISI

Dragi prijatelji,

na ovoj stranici možete pročitati sve potrebne informacije o upisima na jogu  u Studiju One. Upisu su u tijeku za sve grupe.

Raspored grupa možete pogledati u tablicama ispod. NIJE POTREBNA NAJAVA za dolazak na prvi sat. Prvi sat je besplatan i nakon toga, ako vam se svidi, možete odlučiti hoćete li ostati, nastaviti sa daljnjim vježbanjem i upisati se.

BROJ DOLAZAKA:

Imate mogućnost dolaziti jedanput tjedno na vježbe, dva puta, tri puta ili više puta. Možete kombinirati jutarnje i popodnevne termine te jogu i pilates. Također za jogu možete kombinirati i lokacije (Studio One i Guliver).

KONTAKTI ZA UPIS, NAJAVU ILI INFORMACIJE:

Ukoliko se želite najaviti za dolazak na prvi sat dovoljno je poslati email preko kontakt obrasca ovdje sa danom i satom dolaska ili nazovite na 098 771 026. Također ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

CJENIK

Cjenik pogledajte ovdje.

EVIDENCIJSKA KARTICA

Svi polaznici Studija prilikom upisa dobivaju evidencijsku karticu ili privjesak (cijena 30 kuna). Sa karticom/privjeskom će se evidentirati dolasci u Studio na vježbe.

YOGA RASPORED GRUPA

OPISI GRUPA IZ TABLICE:

Opise svih grupa iz tablice možete pročitati ovdje. Izaberite grupu koja vam najviše odgovara.

Napomena: Molimo vas dođite 10 minuta prije početka sata.

Prostirke postoje u dvoranama, ne trebaju se nositi sa sobom.

Ponijeti ručnik koji se stavi na prostirku.

Ukoliko imate svoju prostirku preporuka je da se ponese. Slojevito se obući (tijekom zime).

U slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema javiti se učitelju prije sata.

Dvorana

Studio se nalazi  na 1. katu poslovne zgrade. Dvorana je velika 108 m2, južno orijentirana, prozračna i ima dovoljno dnevnog svjetla. Svojom cijelom “južnom” dužinom je ostakljena i duž cijele južne strane dvorane proteže se balkon. U dvorani može vježbati i do 25 vježbača.

U dvorani postoje troja velika balkonska vrata (i prozori iznad vrata) što osigurava dovoljno zraka tijekom vježbanja.

Oko zgrade ima dovoljno parking mjesta koji se ne plaćaju u ovom dijelu grada i uvijek ima mjesta. Također, oko 100-150 metara od Studija je i garaža od Kaufland-a gdje se može parkirati. Gdje se točno možete parkirati pogledajte na ovom linku: Parking

 

 

KAKO DO NAS – iz smjera Solina i Omiša