Pilates – UPISI

Dragi vježbači,

na ovoj stranici možete pročitati sve potrebne informacije o upisima na pilates u Studiju One. Upisi su u tijeku na sve grupe.

Raspored grupa možete pogledati u tablicama ispod. NIJE POTREBNA NAJAVA za dolazak na prvi sat. Prvi sat je besplatan i nakon toga, ako vam se svidi, možete odlučiti hoćete li ostati, nastaviti sa daljnjim vježbanjem i upisati se.

BROJ DOLAZAKA:

Imate mogućnost dolaziti jedanput tjedno na vježbe, dva puta, tri puta ili više puta. Možete kombinirati jutarnje i popodnevne termine pilatesa.

KONTAKTI ZA UPIS, NAJAVU ILI INFORMACIJE:

Ukoliko želite možete se i najaviti se za dolazak na prvi sat. Dovoljno je poslati mail preko kontakt obrasca sa danom i satom kad bi došli ili nazovite na 098 771 026. Također ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

CJENIK

Cjenik pogledajte ovdje.

EVIDENCIJSKA KARTICA

Svi polaznici Studija prilikom upisa dobivaju evidencijsku karticu ili privjesak (cijena 30 kuna). Sa karticom/privjeskom će se evidentirati dolasci u Studio na vježbe.

INSTRUKTORICE PILATESA

Branka Šlegl vodi grupe uto i čet u 20:30 sati te mijenja Anu (trudnoća) uto, čet i sub u 18:00 sati.
Nataša Draganja Povijač vodi grupe pon, sri i pet u 18:00 sati te jutro uto, čet i pet u 08:30 sati.

PILATES RASPORED GRUPA

Napomena: Prostirke postoje u dvoranama, ne trebaju se nositi sa sobom. Ponijeti ručnik koji se stavi na prostirku. Ukoliko imate svoju prostirku preporuka je da se ponese. Slojevito se obući (tijekom zime). U slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema javiti se treneru prije sata.

DVORANA

Studio se nalazi  na 1. katu poslovne zgrade. Dvorana je velika 108 m2, južno orijentirana, prozračna i ima dovoljno dnevnog svjetla. Svojom cijelom “južnom” dužinom je ostakljena i duž cijele južne strane dvorane proteže se balkon. U dvorani može vježbati i do 25 vježbača.

U dvorani postoje troja velika balkonska vrata (i prozori iznad vrata) što osigurava dovoljno zraka tijekom vježbanja.

Oko zgrade ima dovoljno parking mjesta koji se ne plaćaju u ovom dijelu grada i uvijek ima mjesta. Također, oko 100-150 metara od Studija je i garaža od Kaufland-a gdje se može parkirati. Gdje se točno možete parkirati pogledajte na ovom linku: Parking

KAKO DO NAS – iz smjera Solina i Omiša