Upišite školu za joga učitelje u Splitu i Zagrebu

Voliš jogu, želiš produbiti svoje znanje i praksu?

Studio One već četiri godine zaredom organizira Školu za joga učitelje – Hatha yoga teacher training course. Škola se održava u Splitu i Zagrebu. Ovo je prva Škola izvorne Hatha joge u Hrvatskoj temeljena na biharskoj školi iz Indije.

Školu su pokrenuli učitelji hatha joge Sri Rajeshji iz Mumbai-a, Indija i Damir Božinović iz Splita.

TRAJANJE ŠKOLE:  Škola počinje u 10. mjesecu tekuće godine i traje do 10. mjeseca naredne godine.

Od 10. mjeseca 2018. upisuje se 5. generacija za obuku joga učitelja u Splitu i u Zagrebu. UPISI SU U TIJEKU.

Nakon završetka škole dobiva se diploma priznata od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Diploma se upisuje u radnu knjižicu tako da svi polaznici ove škole za joga učitelje nakon završetka iste mogu zakonski voditi svoje grupe joge. Također, po završetku škole dobiva se certifikat registiran od Yoga Sadhana Seva Trust škole iz Indije.  Yoga Sadhana Seva Trust je institut koji je registriran od Republike Indije, registracijski broj 27571 E.-Mumbai, savezna država Maharasthra, Indija.

Za sve zainteresirane koji žele postati učitelji joge upisi su u tijeku. Za sve daljnje informacije javite se na:

MAIL: info@yogasplit.com

MOB: 098 771 026.

O VODITELJIMA ŠKOLE:

Sri Rajeshji je joga učitelj iz Indije, Mumbaija. Dolazi iz jedne od najpoznatijih škola joge u Indiji – Biharska škole joge. Osnivač te škole je i njegov učitelj Paramhansa Sathyananda sa kojim je nekoliko godina i živio u Mungeru (Bihar).

Sri Rajeshji završava institut Bihar Yoga Bharati. To je prvi institut u svijetu koji pruža potpunu znanstvenu i jogijsku edukaciju kroz joga filozofiju, joga psihologiju i primijenjene jogijske znanosti. Tu je Sri Rajeshji završio svoj magisterij znanosti (MSc) u primijenjenoj jogijskoj znanosti sa najvišim ocjenama, a Institut ima ovlaštenje za izdavanje stupnjeva magisterija i doktorata.

Damir Božinović je dugogodišnji učitelj i praktikant joge. Magistar znanosti (završio poslijediplomski studij na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu). Jogu podučava deset godina, a prakticira svakodnevno od 1998. godine.  Damir se zaljubio u jogu u svom prvom susretu s njom i od tada je prakticira i prenosi drugima sa ljubavlju. Nakon toliko godina u jogi i završenih više joga škola i tečajeva, stekao je veliko iskustvo kako jogu na najbolji način približiti svim ljudima bez obzira na dob i trenutno tjelesno stanje.  

Tijekom nastave Studio One ugošćuje i gost-učitelje ne samo iz Hrvatske nego i svjetski priznate stručnjake, koji prezentiraju različite stilove joge.  

Školu joge za joga učitelje – HYTTC – Hatha Yoga Teacher Trainning Course priznalo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Polaznicima se diploma upisuje u radnu knjižicu.

 Stjecanjem diplome za joga učitelje mijenjate svoj život na bolje, bez obzira je li to činite za sebe ili želite podučavati druge.