Raspored grupa – Joga i Pilates Studio One

Ljeto 2018. - Studio One

Od 1.7.2018. godine prešli smo na ljetni raspored grupa. Ovaj raspored će biti aktivan u srpnju i kolovozu. Za rujan ćemo na vrijeme objaviti raspored.

Ljeti održavamo jednu grupu joge i pilatesa tjedno. Novi početnici nam se mogu u svakom trenutku priključiti. 

Grupa joge u 20.30 sati je kombinacija početničke i napredne grupe. U jednu grupu smo spojili te dvije. Grupu joge vodi Ivana, a pilates Branka.

 

 

 

Raspored grupa – Joga i Pilates Studio One

 

O nama:

Studio One je započeo sa svojim radom u Splitu 2009. godine u prostranoj i prozračnoj dvorani. Cijelom južnom stranom dvorane protežu se prozori i balkoni. Stoga kada se tijekom vježbanja sve rastvori, dvorana je puna svježeg zraka. Kroz godine i brojne avanture, Studio je s puno ljubavi pretvoren u oazu i raj za vježbanje.

Danas je Studio One jedan od “najstarijih” studija joge u Splitu. Na samom početku bile formirane samo dvije grupe joge i vježbalo se dva puta tjedno s Damirom.

Potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima je neprestano rasla i tako je i sam Studio One narastao. Postao je jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima.

Ponosni smo što je naš rad prepoznat i što polaznici imaju povjerenje u naš stručni tim čiji je broj također porastao zadnjih godina. Više o našem timu možete pogledati na našim stranicama.

Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosom sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja te danas 2018. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i šire.

Izrasli smo i edukacijski centar u kojem se održava međunarodna škola za joga učitelje.